Besöksinfo

Dekorativ bild

WIFI - fritt wifi i gallerian

TOALETT -Vår kundtoalett ligger i mitten av gallerian. Kostnad: 10 kr (kortbetalning). 

HJÄRTSTARTARE - Vi tycker det det är viktigt att kunna bidra med snabb hjälp vid ett eventuellt hjärtstopp. Vår hjärtstartare sitter i nischen vid hissen mitt emot Bikbok. Ordningsvakter samt centrumledning är utbildad i HLR och hjärtstartare. Om du upptäcker ett misstänkt hjärtstopp ska du alltid påbörja hjärtlungräddning på en gång, se sedan till att någon ringer 112 och att någon hämtar hjärtstartare. Tiden är avgörande för om man ska kunna rädda en person med hjärtstopp. Fortsätt med HLR och hjärtstartare tills ambulans har kommit.

EJ HUSDJUR - Av hänsyn till de som är allergiska får du tyvärr inte ta med dig ditt husdjur in i gallerian. Vi välkomnar naturligtvis personer med ledarhund i gallerian.

HITTEGODS - Hittegods lämnas utan dröjsmål till väktaren. De lämnar vidare till polisens hittegodsavdelning. Hitta en väktare i galleriagången eller lämna in hittegodset till en butik så lämnar det den vidare till väktaren. För att nå hittegodsavdelningen Uppsala, ring 114 14 och be att bli kopplad.