Dekorativ bild

Mellan den 15-23 december öppnar Beyond Retro upp en jul pop up inne i stråket. Det kommer att vara flera olika event utvalda dagar, se hela schemat nedan! Välkommen in för att ladda på med julkänsla, köpa julklappar eller varför inte årets jultröja?

Tävling 15-17 december: Ugly xmas knit 

Fota dig med den fulaste jultröjan du kan hitta i julbutiken och lägg ut i din Instagram story, tagga @beyondretronordics och @forumkvarteret så är du med och tävlar om chansen att vinna ett presentkort till värde av 1500 kr!

 

Fredag 15 december 

Fredag, invigning och vi får besök av DJ Joel Sida som spelar i butiken och Uppsala Piercing med smycken och ebrjudanden. Välkommen att inviga julbutiken med oss! 

 

Lördag 16 december 

Mellan kl. 11-17 kommer tatueraren @JazzmanSlim till butiken som tatuerar på drop-in. Pris: 500-1000 kr beroende på motiv och storlek. De som bokar en studiotid i dec/jan får 20% rabatt under sittningen i butik!

Det finns även stenciler för temporära tatueringar och pysselbord för barn.

 

Söndag 17 december

Mellan kl. 11-15.00 är UF företagarna @strandfynd.uf på plats och säljer smycken gjorda från återbrukade glasflaskor samt @zap.uf som säljer miljösmarta tuggummi förpackningar.

Vi bjuder även på glögg och pepparkakor.

 

Butiken håller öppet enligt:

Måndag till fredag: 10-19

Lördag: 10-18

Söndag: 12-18

 

Välkommen in till Beyond Retro's pop up och dela julglädjen med oss!

 

Det händer ännu mer hos oss över december, håll dig uppdaterad med vårt kalendarium. Varmt välkommen att dela julglädjen med oss!