Dekorativ bild

Lördag den 23 september firar vi vårt 70-årsjubileum och det kommer att vara feststämning i hela kvarteret. Vi har ett fullspäckat schema med massa aktiviteter, allt från mumsiga smakprover från våra restauranger till liveband och glamstation i 50-talsanda då Forumkvarteret först öppnade. Välkommen att fira vår 70-årsdag tillsammans med oss!

Under jubileumsveckan öppnar vi upp flera utställningar som visar upp våra 70 år som Forumkvarteret! Här kan du se minnen och sparade artiklar från resan från den första Konsumbutiken, där allt började, till där vi är idag. I våra skyltfönster kan du ta del av allt från originalkundvagn till fotografier från de första åren och byggstarten. Du hittar en fotoutställning mot Bredgränd och en större utställning i mitten av galleriagången där du kan gå in och kika närmare på Forumkvarterets historia!

 

Utställningarna är tillgängliga från 22 september enligt kvarterets öppettider:

Måndag-fredag: 10-19

Lördag 10-17

Söndag: 12-17

 

Den 23 september är du bjuden till vår jubileumsfest där du även är välkommen att ta del av vår servering med festlig dryck, popcornvagn och ta bild i vår fotoautomat inne i gallerian. Välkommen in!