Dekorativ bild

Letar du efter ett kontor i Forumkvarteret?

Vi har flera lediga kontorslokaler att erbjuda dig!

Ja det gör jag!

Är du ute efter ett kontor som har både natur och shopping nära?

Vi har flera kontorslokaler belägna i Gränbystaden nära Gränbyparken såväl ett brett shopping och restaurangutbud.

Låter intressant!
Dekorativ bild

Jobba i Forumkvarteret

I Forumkvarteret har vi också 7500 kvm kontorsyta. Är du intresserad av ett kontor mitt i city ska du kontakta oss! Vi har ytor på Bredgränd, Smedsgränd och Dragarbrunnsgatan. Några exempel på hyresgäster vi har är Beijer Alma, Didner & Gerge, Kitchen Time och Knightec. Vi är också glada över att kunna berätta att Academic Work och Tengbom har valt att flytta in hos oss. 

Dekorativ bild
KONTOR

Kontorets nya roll

Framgångsrika företag trumfar varandra med toppmoderna aktivitetsbaserade kontorsmiljöer som både ser ut och känns som en lyxig lounge på hotell eller ett trendigt café. Frukostbuffé, gym, massagerum, fredags-aw och anställd barista kan ingå. Samtidigt har digitaliseringen gjort att allt fler av oss kan jobba hemifrån eller på distans. En möjlighet till flexibilitet som för väldigt många blev ett tvingande faktum, i och med coronakrisen. Många medarbetare runt om i landet har fått en väldigt tydlig och personlig bild av vad frånvaron av ett kontor innebär.

Spännande!
Dekorativ bild
KONTOR

Generation Z - hur ser de på framtidens arbetsplats?

Generation Z är den första generationen som är födda i den digitala världen. Att ständigt ha varit uppkopplade och stimulerade påverkar såklart denna stora generation, men hur? Vad behöver du som arbetsgivare ta ställning till när du rekryterar digitala natives? Vad är viktigt för dem och hur beter de sig?

Vem är generation Z?